• Gratis verzending vanaf 100€
  • Persoonlijke service
  • Shop lokaal
  • Veilig betalen
  • Snelle verzending

U bent niet helemaal tevreden? Geen probleem!

De klant heeft het recht om binnen een termijn van 10 kalenderdagen zonder opgave van redenen de online aankoop te herroepen.  De herroepingstermijn verstrijkt 10 kalenderdagen na de dag waarop de klant het goed fysiek in bezit krijgt.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet de klant IDEAL FASHION, Markt 94 te 9800 Deinze, Tel. 09/386 15 29, info@idealfashion.be, via een ondubbelzinnige verklaring ( bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van zijn beslissing de overeenkomst te herroepen. Laat het ons zo snel mogelijk weten via info@idealfashion.be 

Om de herroepingstermijn na te leven moet de klant zijn mededeling betreffende zijn uitoefening van het herroepingsrecht verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Voorwaarden om te retourneren.
Controleer of uw bestelling in aanmerking komt voor retournering: 

-Retourneren is mogelijk binnen 10 kalenderdagen na ontvangst van je pakket
-De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn
-Alle originele labels moeten nog aan het artikel hangen
-Kleding met vlekken wordt niet geaccepteerd
-De kosten voor retourzending zijn voor u en het retourpakket dient via Bpost opgezonden te worden: IDEAL BVBA - MARKT 94 - 9800 DEINZE
-Het tracking nummer dient naar ons toegezonden te worden via mail op info@idealfashion.be

Indien het teruggestuurde product op een of andere manier in waarde verminderd is, behoudt IDEAL FASHION zich het recht voor om de klant aansprakelijk te stellen en schadevergoeding te eisen.