• Gratis verzending vanaf 100€
  • Persoonlijke service
  • Shop lokaal
  • Veilig betalen
  • Snelle verzending

 België : gratis verzending vanaf €100, bij online bestelling onder de €100 bedraagt de verzendkost €8 voor de klant.

Tenzij anders overeengekomen, worden de goederen geleverd binnen 3-4 werkdagen na ontvangst van de betaling ,op het adres zoals door de klant bij de bestelling werd opgegeven. De levering gebeurt door Bpost. Deze levertermijn is louter indicatief, het niet respecteren van de levertermijn kan geen aanleiding geven tot enige schadevergoeding in hoofde van IDEAL FASHION aangezien de leveringstermijnen enkel ter informatie en zonder enige verbintenis worden opgegeven.

Het is mogelijk dat de klant toch een bevestiging heeft ontvangen van een product waarvan de voorraad is uitgeput. Het is ook mogelijk dat de levering door omstandigheden, waarvoor IDEAL FASHION, geen fout treft, vertraging oploopt. Indien IDEAL FASHION niet levert binnen de afgesproken leveringstermijn of - wanneer geen leveringsdatum werd afgesproken- binnen de dertig dagen volgend op uw bestelling, heeft de klant het recht van de aankoop af te zien en terugbetaling te ontvangen, tenzij het product naar de klant onderweg is.

Om een bestelling te plaatsen, moet u meerderjarig zijn. Indien u nog minderjarig bent, mag u deze bestelling niet plaatsen. Dat moet dan gebeuren door uw ouders of uw wettelijke vertegenwoordiger.